Arbeta på Robinson

Att arbeta på Robinson
Vill du jobba i en kreativ miljö där undervisningen är upplevelsebaserad och ämnesintegrerad? Vill du ingå i ett arbetslag där inflytande, samarbete och kollektivt lärande är en självklarhet? Vill du jobba i en miljö där skolutveckling är ett schemalagt inslag varje vecka? Då vill du jobba hos oss!

Inflytande och kompetens
Hos oss på Robinson får du stora möjligheter att påverka i verksamheten och goda utvecklingsmöjligheter. Vi tar tillvara på de kompetenser som finns, varje skola har både individuell och gemensam kompetensutveckling. Självklart ser vi gärna att våra medarbetare får möjlighet att utvecklas och växa med oss, hos oss finns goda möjligheter till interna karriärvägar.

Hälsa och trygghet
På Robinson tar vi din hälsa och trygghet på allvar. Alla medarbetare har tjänstepension och är försäkrade via AFA försäkring vid arbetsskador. Efter ett års sammanhängande anställning har du rätt till föräldralön under din föräldraledighet. Alla våra medarbetare erbjuds friskvårdsbidrag och fria pedagogiska måltider samt arbetskläder.

Aktuella tjänster: 

Vi söker timvikarier.
Klicka här för att läsa mer.

Skicka gärna din spontanansökan till ansokan@robinson.nu 

Robinson är en del av Tellusskolan. Här kan du se alla lediga tjänster som finns inom bolaget.
Klicka här

Medarbetarenkät
Tellusgruppens medarbetarenkät hösten 2022, visar att medarbetarna trivs med sina kollegor och är stolta över sin arbetsplats. Läs mer här.