Robinson Fanna F-5

På Robinson Fanna går 85 elever från förskoleklass till och med årskurs 5. Fanna är vår nyaste F-5 skola i Enköping och startade 2011. Robinson Fanna ligger nära skogen där det finns gott om plats för utforskande. Till skolan hör också flera öppna ytor som möjliggör lärande och lek i utemiljön.

Skolans innemiljö är inredd utifrån tanken att skapa en känsla av att ”komma hem”. På skolans område finns även tre samlingsplatser där eleverna samlas varje morgon utifrån sin ålder. Skolan har även en större samlingsplats som möjliggör att hela skolan kan samlas utomhus.

På baksidan av skolan finns en altan där lunch och mellanmål serveras under årets varmare perioder samt när vädret tillåter. Där finns även sittplatser som används både vid måltider och till lektioner utomhus.

Tel skola: 070-417 37 36
Tel fritids 070-417 37 38

E-post:  fanna@robinson.nu

Gånstavägen 7, 749 42 Enköping

Veronica Sandberg 
veronica.sandberg@robinson.nu
076-207 31 90

Malin Frisk

Malin.frisk@robinson.nu
070-224 97 38

Söker du skolplats?

Här kan du ställa ditt barn i kö till Robinsons alla skolor. När det närmar sig skolstart kommer du att ges möjlighet att önska/välja skola. Du registrerar dig genom att fylla i vår onlineregistrering.

Läs mer om viktiga datum och urvalskriterier

Till förskoleklassen

Sista dagen för ansökan till förskoleklass är 1 november året innan nästkommande skolår startar. Vi tar normalt bara in elever det året de börjar förskoleklass. Kommer du inte in i förskoleklassen står du kvar i vår kö om någon elev skulle sluta och vi får en plats ledig.

Vårfru 6-9

Vi har i dagsläget endast plats på högstadiet  för de elever som kommer från våra F-5-skolor. Om vi får lediga platser tillsätts dessa i turordning från kön. Anmäl dig via vår onlineregistrering om du vill ställa dig i kö till Vårfru.

Våra urvalskriterier

Till skolorna Svedia, Husberg och Fanna tillämpas olika urvalskriterier vid antagningen.

Följ länken för att läsa mer om vilka kriterier som tillämpas på respektive skola. 

Frågor om kösystemet

Vid eventuella frågor gällande kösystemet, vänligen kontakta oss via e-post. 

skola@robinson.nu