Robinson Husberg F-5

Robinson Husberg är den första av Robinskolorna i Enköping och startade 1997 i nuvarande lokaler. På Husberg finns det plats för 87 elever från förskoleklass till årskurs 5.

Skolan ligger fint belägen i skogskanten på Vitriskagatan med närhet till både lekplats och öppna gräsytor. Skolans innemiljö är inredd utifrån tanken att skapa en känsla av att ”komma hem”. På skolans område finns även tre samlingsplatser där eleverna samlas varje morgon utifrån ålder. Skolan har även en större samlingsplats som möjliggör att hela skolan kan samlas utomhus.

På skolans baksida finns en insynsskyddad altan där lunch och mellanmål serveras under läsårets varmare perioder samt när vädret tillåter. Där finns sittplatser som används under måltiderna och för undervisning utomhus.

 

Tel skola: 070-445 54 39
Tel fritids: 070-417 37 47
E-post: husberg@robinson.nu

Vitriskagatan 67
749 45 Enköping

Veronica Sandberg 
veronica.sandberg@robinson.nu
076-207 31 90

Malin Frisk
Malin.frisk@robinson.nu
070-224 97 38

Söker du skolplats?

Här kan du ställa ditt barn i kö till Robinsons alla skolor. När det närmar sig skolstart kommer du att ges möjlighet att önska/välja skola. Du registrerar dig genom att fylla i vår onlineregistrering.

Läs mer om viktiga datum och urvalskriterier

Till förskoleklassen

Sista dagen för ansökan till förskoleklass är 1 november året innan nästkommande skolår startar. Vi tar normalt bara in elever det året de börjar förskoleklass. Kommer du inte in i förskoleklassen står du kvar i vår kö om någon elev skulle sluta och vi får en plats ledig.

Vårfru 6-9

Vi har i dagsläget endast plats på högstadiet för de elever som kommer från våra F-5-skolor. Om vi får lediga platser tillsätts dessa i turordning från kön. Anmäl dig via vår onlineregistrering om du vill ställa dig i kö till Vårfru.

Våra urvalskriterier

Till skolorna Svedia, Husberg och Fanna tillämpas olika urvalskriterier vid antagningen. 

Följ länken för att läsa mer om vilka kriterier som tillämpas på respektive skola. 

Frågor om kösystemet

Vid eventuella frågor gällande kösystemet, vänligen kontakta oss via e-post. 

skola@robinson.nu